Selecteer een pagina

Onderhoud

Voorkomen is beter dan…

U kunt natuurlijk niet altijd alles voor zijn, soms gaat een onderdeel in uw machine spontaan kapot. Dan heeft u CoffeeRepair als betrouwbare, snelle en service gerichte partner om dit probleem op te lossen.

U kunt echter door het goed onderhouden van uw espresso apparaat wel een hoop simpele storingen voor zijn. Dat scheelt u onnodig hoge kosten en nog belangrijker; Het komt de kwaliteit van uw koffie zeker ten goede!

Voor een goed onderhoudsplan en de juiste reinigingsmiddelen bent u bij CoffeeRepair aan het goede adres.

Wij kunnen samen met u een gericht en speciaal op maat gemaakt onderhoudsprogramma samenstellen. Daarnaast leggen we u de dagelijkse simpele onderhoudshandelingen uit, zodat uw machine in top conditie blijft en de koffie van top kwaliteit.

Voor het grotere onderhoud kunt u met een van onze basiscontracten uw machine in goede conditie houden en staat u niet voor geheel onverwachte uitgaven. Wenst u een onderhoudsprogramma op maat dan behoort dit natuurlijk ook tot de mogelijkheden! We bespreken dit heel graag met u.

In dit contract regelen wij het regenereren van de machine en worden tijdens de regenereer beurt de groepfilters en rubbers vervangen. Het regenereren gebeurt in ieder geval 3 keer per jaar, of wordt naar gelang uw wensen en behoeften, bij het aangaan van het contract anders overeengekomen.

Het regenereren en wisselen van de rubbers en filters gebeurt op afspraak op een voor u prettig tijdstip.

Wij werken met de BWT filters.

Wilt u alsnog een meer uitgebreide service? Dan kan dit natuurlijk altijd op basis van nacalculatie. Indien u een storing heeft worden alle kosten zoals voorrijkosten, uurloon berekent, naast uiteraard het materiaal.

Ons weekendtarief is ons normale tarief + 50%.

Geïnteresseerd in ons Regenereer contract? Neem dan gerust contact met ons op via info@coffeerepair.nl of via mobiel nummer: 06 53 978118. Of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op!

[ninja_form id=1]

Wij bespreken graag de mogelijkheden en maken een aanbod op maat.

 

 

In het Basis contract nemen wij de zorg voor het jaarlijks onderhoud van uw machine uit handen. Wij komen 3 keer per jaar bij u langs waarbij wij de machine uitgebreid reinigen, regenereren en controleren:

  • regenereren/waterontharder verwisselen
  • pistonrubbers & pakkingen vervangen
  • sproeikoppen en sproeiers grondig reinigen
  • controleren van de kranen en de aansluitingen van de slangen
  • controleren van de kleppen, ventielen en nakijken van de pomp

Dit contract is inclusief voorrijkosten en uurloon. Wanneer er onderdelen vervangen dienen te worden gebeurt dit altijd op nacalculatie en in overleg.

Storingen worden verholpen op nacalculatie van onderdelen en uurloon, wij hanteren een korting van 50% op de voorrijkosten voor onze Basis contract klanten.

Ons weekendtarief is ons normale tarief + 50%.

Het voordeel van ons basis contract is dat u geen omkijken heeft naar het bijhouden van de machine. Wij houden precies voor u bij wanneer de machine aan zijn onderhoud en regenereren toe is.

U voorkomt dat u voor verassingen komt te staan omdat wij na de onderhoudsbeurt met u bespreken hoe de status van uw machine is, zijn er onderdelen die minder worden en aan vervanging toe zijn. Op die manier weet u waar u aan toe bent en kunt u dit soort kosten incalculeren.

Geïnteresseerd in ons Basis contract? Neem dan gerust contact met ons op via info@coffeerepair.nl of via mobiel nummer: 06 53 978118. Of vul onderstaand formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op!

[ninja_forms id=1]

Wij bespreken graag de mogelijkheden en maken desgewenst een aanbod op maat.